Creatief schrijven

De leukste reis gadgets van 2015

 

Tegenwoordig maken gadgets je reis makkelijker, comfortabeler of gewoon leuker. De reiziger anno 2015 heeft minstens een van deze gadgets of nog beter, allemaal!

Mocht je een van deze gadgets missen dan weet je wat je aan Sinterklaas kan vragen, tenminste als je lief en braaf bent geweest, anders heb je geen andere optie dan het zelf te kopen.

Hieronder deel ik met jullie mijn favoriete gadgets:

 

The iBackPack

De iBackPack is een alles in één rugtas, hierin heb je alle benodigde snufjes, dus geen gedoe meer met opladers, gebrek aan Wi-Fi, GPS problemen en alle andere bekende probleempjes tijdens het reizen.

ibackpack-350x320

The Baubax jacket

Bauback Jacket

Als fashionable reiziger word ik hier super blij van. Eindelijk een jas die er leuk uitziet en nog eens praktisch is tijdens het reizen. Vooral de neckpillow en het eye-masker maken deze jas onmisbaar voor al je trips.

iPhone 6s

iphone 6s

Iedereen die besmet is met het Apple virus, weet dat de iPhone 6s een geweldige telefoon is om te gebruiken tijdens het reizen. Niet alleen omdat de batterij langer mee gaat dan bij zijn voorgangers maar puur vanwege de mogelijkheid om live foto’s te maken, want niets maakt je reisfoto’s zo uniek en echt als de live camera van de iPhone 6s.

GoPro Hero

go-pro-hero-5

Elke avonturier (reiziger) wordt hier gelukkig van. Met de GoPro ga je een stapje verder dan met live foto’s.

Met een druk op de knop verander je jezelf in een held binnen je eigen set (woestijn, zee, bergen, lucht, overal waar je bent) en wie wil dat niet.

https://gopro.com

Wacaco minipresso

wacaco miniespresso

Vanwege mijn Colombiaanse afkomst, is het misschien wel te verklaren waarom ik lijd aan OCD (Obsessive Coffee Disorder), want hoe arrogant het ook mag klinken de beste koffie komt uit mijn land: Colombia. Maar een van mijn grootste problemen tijdens het reizen is het maken van een goede espresso waar de aroma en smaak van de bonen niet verloren gaat zonder dat ik een gigantisch apparaat mee hoef te nemen. Gelukkig heeft wacaco hier een fantastische oplossing voor gevonden: The wacaco minipresso, makkelijk mee te nemen en ideaal voor het maken van een goede espresso. Carry on and drink coffee everywhere.

http://www.wacaco.com

Drone selfie

images

Geen moeilijke stunts meer met je selfiestick om een mooie foto van jezelf te maken. De drone brengt je ijdelheid naar grotere hoogtes en dit is voor veel reizigers de toekomst (ik weet wat ik voor kerst wil en jij?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.